AĞRI / DOĞUBAYAZIT - İshakpaşa Ortaokulu

Bekir GÜRLEK - Okul Müdür Yardımcısı

1996 Yılında Nevşehir´de doğdu. İlköğretimi Nevşehir´de tamamladıktan sonra Liseyi Edirne Uzunköprü´de okudu. Liseyi birincilikle bitiren Gürlek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Üniversite hayatı boyunca birçok projede aktif olarak görev aldı. Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğunda bir yıl yönetim kurulu üyesi, iki yıl da başkan olarak görev yaptı. 2018-2019 yılları arasında Ankara´da Özel bir şirkette Organizasyon Müdürü olarak görev yaptı. Ankara/Sincan Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu ve Necip Fazıl Kısakürek Ortaokullarında  görev yaptıktan sonra 2020 yılında okulumuza Türkçe Öğretmeni olarak atandı. 2022-2023 eğitim öğretim yılında Doğubayazıt Yatılı Bölge Ortaokulunda görev yaptı. 2023 yılı eylül ayında okulumuzda Müdür yardımcısı olarak göreve başladı. Gürlek, öğretmenlik yaşamı boyunca ilçemizde birçok projede görev almış ve gerek ilimiz gerekse ilçemizde birçok yarışmada derece elde etmiştir.