T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AĞRI / DOĞUBAYAZIT - İshakpaşa Ortaokulu

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE

Türkiye bağımlılıkla mücadele programı kapsamında Yeşilay tarafından hazırlanan güncel içerikleri öğretmen ve velilerimizin kullanımına sunuyoruz.

Alkol bağımlılığı konulu afişe ulaşmak için tıklayınız.                    Alkol bağımlılığı konulu animasyon videosuna ulaşmak için tıklayınız.

Kumar bağımlılığı konulu afişe ulaşmak için tıklayınız.                 Kumar bağımlılığı konulu animasyon videosuna ulaşmak için tıklayınız.

Madde bağımlılığı konulu afişe ulaşmak için tıklayınız.                 Madde bağımlılığı konulu animasyon videosuna ulaşmak için tıklayınız.                                   

Teknoloji bağımlılığı konulu afişe ulaşmak için tıklayınız.              Teknoloji bağımlılığı konulu animasyon videosuna ulaşmak için tıklayınız.

Tütün bağımlılığı konulu afişe ulaşmak için tıklayınız.                   Tütün bağımlılığı konulu animasyon videosuna ulaşmak için tıklayınız.

Sağlıklı yaşam konulu afişe ulaşmak için tıklayınız.                      Sağlıklı yaşam konulu animasyon videosuna ulaşmak için tıklayınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 14:59 - Görüntülenme: 75
Kaynak: https://tbm.org.tr/
  Beğen | 1  kişi beğendi